Adam Audio Studio pro SP-5

Adam Audio Studio pro SP-5
Adam Audio Studio pro SP-5
Adam Audio Studio pro SP-5
Adam Audio Studio pro SP-5
Az ADAM Audio büszkén bővíti termékkínálatát az audio szakemberek számára szánt Studio Pro SP-5 prémium stúdió fejhallgatóval.

Az ADAM Audio világszerte híres a piacvezető professzionális stúdió-monitorozási technológiája okán. A Studio Pro SP-5 ezt a szakértelmet terjeszti ki ​​a stúdió fejhallgatók termékkategóriájába. Az SP-5 egy zárt, fület körbeölelő fejhallgató, amely szigorú szabványok szerint készült, és széles frekvenciatartományban biztosít lágyan kiegyensúlyozott hangzást, 8 Hz-től 38 kHz-ig. Karakterisztikáját leginkább analitikusnak írják le, amelyet a pro audio monitoring és keverés iránti igények kielégítésére fejlesztettek ki.
Picture
Ez a prémium fejhallgató az Ultrasone S-LOGIC technológiáját használja ki, amely térbeli elrendezésű membránokkal operál, hogy kihasználja az emberi fül természetes formáját, és a viselő fülkagylójának akusztikai kialakítását, hogy a hangot a hallójáratba terelje. Az eredmény egy rendkívül természetes hangzásélmény, ami minőségi, meglepően valósághű térbeli képalkotással bír és olyan, mintha egy szakértők által installált és kalibrált sztereó monitorrendszert hallgatnánk. Ez egy hagyományos kialakítású fejhallgatóhoz képest, amely egyszerűen közvetlenül a fülcsatornába dolgozik, könnyebbé, kényelmesebbé teszi a keverést az SP-5-tel.

Az S-LOGIC technológiát alkalmazó fejhallgatók egy másik előnye, hogy kisebb hangnyomást igényelnek ugyanolyan hangerőérzet biztosítása érdekében. Ez csökkenti a torzításokat és fáradást, így az SP-5 kiváló választás a hosszú keverési munkákhoz. Nagy gondot fordítottunk a tervezésnél arra, hogy a fejhallgatót hosszabb ideig kényelmesen viselni lehessen.
Az ADAM Audio az SP-5-t a bajor Ultrasone céggel fejlesztette ki, amely évtizedes tapasztalattal rendelkezik az első osztályú, német gyártású fejhallgatókban. Az ADAM Audio hangmérnök szakemberei az SP-5 számára kiválasztott membránjait intenzív újrahangolásnak vetették alá azért, hogy az SP-5-nek saját, különleges karaktere legyen, amely tükrözi a tévedhetetlenül pontos ADAM Audio hangzást.

"Nagy örömmel dolgozunk együtt egy ilyen elismert partnerrel, hogy bemutathassuk első ADAM audio fejhallgatónkat. Együttműködésünk olyan fejhallgatót hozott létre, amely tökéletesen illeszkedik az ADAM Audio referencia-osztályú monitorai közé, és ugyanazokat a célokat követi, úgymint a hangzás rendkívül precíz reprodukálása, a hallás fáradásának elkerülése mellett.” – Fejti ki az ADAM Audio vezérigazgatója, Christian Hellinger.
229 900 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Adatok
Cikkszám
269928
Webáruház készítés