Focusrite 2i2

Raktárkészlet: 1 db
Focusrite 2i2
A legnépszerűbb hangkártya az előadók körében, legyen szó bármilyen stílusról.
A harmadik generációs Scarlett 2i2 két darab mikrofon/vonal, illetve hangszerbemenetet biztosít, amely lehetővé teszi két csatorna egyidejű rögzítését és lejátszását, függetlenül szabályozható monitor és fejhallgató kimenettel.
A 2i2-ben két korszerűsített harmadik generációs Scarlett mikrofon előerősítő található: a választható ’Air’ funkcióval lehetőségünk nyílik az eredeti Focusrite ISA mikrofon előerősítőjének modellezésére, ami fényesebb és nyitottabb hangzást nyújt.
A nagy teljesítményű 24-bit/192 kHz-es átalakítókkal felszerelt harmadik generációs Scarlett, még professzionálisabb hangminőséget garantál, mint elődjei.
A nagy impedanciájú, magas kivezérlési tartalékkal rendelkező bemenetek lehetővé teszik gitár vagy basszusgitár rögzítését, nem kívánt torzítás nélkül, míg a Gain Halo méter megkönnyíti a bemeneti jelszint kalibrálását.
A harmadik generációs Scarlett 2i2-őt úgy tervezték, hogy napokig működés alatt legyen egyhuzamban az utazásod alatt, ami mindössze egy USB csatlakozást vesz igénybe a MAC vagy PC eszközöddel. Minden olyan szoftvert tartalmaz, amire az elején szükséged lehet, beleértve a két átfogó DAW szoftvert, az Ableton® Live Lite-ot és a Pro Tools® First Focusrite Creative Pack-ját. Kellően intuitív a kezdőknek, mégis elég fejlett ahhoz, hogy valódi kreativitást és páratlan hangzást biztosítson.
A Focusrite együttműködik a Splice-al, hogy a harmadik generációs interfész tulajdonosok 3 hónapos ingyenes Splice Sounds előfizetéssel rendelkezzenek. A Splice Sounds adatbázisa több millió kiváló minőségű, jogdíjmentes hangmintát, loop-ot és preset-et tartalmaz, ami naponta frissül a legnagyobb gyártók és előadók által. Az alkotók a Splice-ot használják mindenféle zenéhez, beleértve a toplistákat vezető pop előadókat, a Grammy nyertes albumok szerzőit, de előszeretettel használják az underground zenei világban és a filmes iparban is egyaránt.
Mint minden Focusrite termék esetében, 3 éves garanciát (regisztráció után), díjnyertes ügyféltámogatást és a Plug-in Collective tagságát is élvezheted, amely ingyenes szoftverletöltéseket és nagyvonalú kedvezményeket kínál.
Főbb jellemzők
A két legjobb teljesítményt nyújtó előfok, amit a Scarlett termékcsalád valaha látott, immáron választható ’Air’ funkcióval ellátva, ami fényesebb és nyitottabb hangzás biztosít a felvételeknél
Két szimmetrikus bemenet, ami vonalszintű jel fogadására alkalmas
Két magas kivezérlési tartalékkal rendelkező bemenet, gitár vagy basszusgitár csatlakoztatásához
A nagy teljesítményű konverterek lehetővé teszik az akár 24-bit/192 kHz-es mintavételezéssel való felvételt, illetve keverést
A gyorsindító eszközzel most még könnyebb kezelni, mint eddig
Szoftvercsomag
Ableton Live Lite
Pro Tools | First Focusrite Creative Pack
Ingyenes 3 hónapos Splice Sounds tagság, új regisztráció esetén
Focusrite Red 2 & 3 plug-in sorozat
1 db szabadon választható XLN Audio Addictive Keys csomag
Softube Time & Tone csomag
Belépés a Focusrite Plug-in Collective-be
Specifikációk
Csatlakozás: USB-C
Protokol: USB 2.0
Kialakítás: asztali
Egyidejű I/O: 2
Mintavétel: 24-bit/192 kHz
Előfokok száma: 2
Fantomtáp: van
Hangszer bemenet: 2
Vonal bemenet: 2
Analóg kimenet: 2
Fejhallgató kimenet: 1
Bus táp: van
64 900 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Raktárkészlet
1 db
Cikkszám
519668
Webáruház készítés