Hohner Big River Harp G-major Diatonikus szájharmonika

Raktárkészlet: 1 db
Hohner Big River Harp G-major Diatonikus szájharmonika
11 900 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek
szájharmonika: MS Big River Harp diatonikus szájharmonika, rozsdamentes acél fedőlemez, fekete műanyag test (fésű), 20 darab 0.9 mm réz lamella, 10 hanglyuk, 10.5 cm hosszúság, hangnem: G, robusztus és megbízható modell

A Richterka valószínűleg a leggyakoribb harmonika.
Ha komolyan gondolja a játékot, és fontolgatja, hogy olyan zenekart alapít, amely bluest, bluegrass-ot, country-t, folkot, rockot vagy popot játszik, akkor kezdje a Richterka őrnaggyal. Megtanulni játszani viszonylag könnyű, és a lehetőségek hatalmasak.
Kísérni fogsz rajta egy kíséretet, valamint egy szólót is.

Az alapvető különbség a HOBBY és a Richterky között az, hogy a HOBBY-nak teljes skálája van a hangoláson belül, és a Richterky-nek van némi tónusa a módosított skálán belül (Richter-hangolás). Ez nagy előny számukra, de a kezdő hamarosan rájön, hogy a skála egyes hangjait nem lehet lejátszani. De foglalkozhat vele egy speciális technikával, amit kereszt-hárfának hívnak (ez gyakorlatot igényel).

A Richtert különféle méretekben is gyártják, így meglehetősen gyakori, hogy a tapasztalt bluesosok koncerteken harmonikával töltött magazinövekkel vannak felfegyverkezve, mint az orosz frontvonalbeli katonák.
Adatok
Raktárkészlet
1 db
Cikkszám
705761
Webáruház készítés