John Packer JP051 trombita

John Packer JP051 trombita
Bb hangolás
Tölcsér átmérője: Sárgaréz - 123mm (4,84")
3 "piston" dugattyú
Befúvócső átmérője: közepes-nagy 11,65mm (0,459")
2 vízleeresztő
Sárgaréz test
Lakkozott
Menetkottatartó rögzíthető
Tokkal, fúvókával
124 900 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek
Kiváló tanuló trombita. Kitűnő mehcanikával, megfizethető áron. Vörösréz befúvócső, könnyen állítható hangolócsövek, mozgatható gyűrű a 3. cugon
A John Packer márka már régóta a speciális hangszerek kategóriájába tartozik. Réz és fafúvós hangszerek széles palettáját kínálják a tanulótól a professzionálisig.

A JP története 40 éves múltra tekint vissza. Tevékenységét egy kis szerény fafúvós műhelyben kezdte Taunton-ban, ahol gyors hírnévre tett szert. John jól ismert szaktekintély volt Angliában, és aktív üzleti kapcsolatainak köszönhetően az egész világon.
Egy személyben volt zenész, hangszerkészítő és javító, aki tanulmányozta számos neves gyártó termékeit (Yamaha, Boosey&Hawkest és Schreiber), és azóta is tartó gyárlátogatások alkalmával szerzett empirikus tapasztalatait, technológiai tudását használja fel a folyamatos fejlesztésekhez.

John Packer elkötelezett filozófiája arra ösztönzi, hogy egyedülállóan (együttműködve professzionális és tanuló zenészekkel), az ipari előállítást a fejlődés perspektívájaként használja fel, és annak szolgálatába állítsa.
Adatok
Cikkszám
147535
Webáruház készítés