Focusrite Scarlett 4i4 (3rd Gen) hangkártya

Raktárkészlet: 1 db
Focusrite Scarlett 4i4 (3rd Gen) hangkártya
Focusrite Scarlett 4i4 (3rd Gen) hangkártya
Focusrite Scarlett 4i4 (3rd Gen) hangkártya
Focusrite Scarlett 4i4 (3rd Gen) hangkártya
A Scarlett 4i4 tökéletes választás azon producerek számára, aki szeretnék kiterjeszteni az eszközparkjukat és szükségük van néhány extra csatoló felületre az interfészen. Helyezd a kreativitásod egy teljesen új szintre a 4 bemenet és 4 kimenet segítségével, ami lehetővé teszi, hogy mikrofonnal, hangszerrel, szintetizátorral vagy akár dobgéppel rögzítsünk egyidejűleg, stúdióminőségben.

A 4i4-ben két korszerűsített harmadik generációs Scarlett mikrofon előerősítő található: a választható 'Air' funkcióval lehetőségünk nyílik az eredeti Focusrite ISA mikrofon előerősítőjének modellezésére, ami fényesebb és nyitottabb hangzást nyújt.

A nagy teljesítményű 24-bit/192 kHz-es átalakítókkal felszerelt harmadik generációs Scarlett, még professzionálisabb hangminőséget garantál, mint elődjei.

A nagy impedanciájú, magas kivezérlési tartalékkal rendelkező bemenetek lehetővé teszik gitár vagy basszusgitár rögzítését, nem kívánt torzítás nélkül, míg a Gain Halo méter megkönnyíti a bemeneti jelszint kalibrálását.

Egy pár loopback bemenet lehetővé teszi, hogy sztereóban rögzítsünk bármilyen hardver bement vagy szoftver playbackből származó hangot, így könnyedén örökíthetünk meg playlist-eket, live stream-eket.

A Scarlett 4i4-et úgy tervezték, hogy napokig működés alatt legyen egyhuzamban az utazásod alatt, ami mindössze egy USB csatlakozást vesz igénybe a MAC vagy PC eszközöddel. Minden olyan szoftvert tartalmaz, amire az elején szükséged lehet, beleértve a két átfogó DAW szoftvert, az Ableton Live Lite-ot és a Pro Tools First Focusrite Creative Pack-ját.

Kellően intuitív a kezdőknek, mégis elég fejlett ahhoz, hogy valódi kreativitást és páratlan hangzást biztosítson.

A Focusrite együttműködik a Splice-al, hogy a harmadik generációs interfész tulajdonosok 3 hónapos ingyenes Splice Sounds előfizetéssel rendelkezzenek. A Splice Sounds adatbázisa több millió kiváló minőségű, jogdíjmentes hangmintát, loop-ot és preset-et tartalmaz, ami naponta frissül a legnagyobb gyártók és előadók által. Az alkotók a Splice-ot használják mindenféle zenéhez, beleértve a toplistákat vezető pop előadókat, a Grammy nyertes albumok szerzőit, de előszeretettel használják az underground zenei világban és a filmes iparban is egyaránt.

Mint minden Focusrite termék esetében, 3 éves garanciát (regisztráció után), díjnyertes ügyféltámogatást és a Plug-in Collective tagságát is élvezheted, amely ingyenes szoftverletöltéseket és nagyvonalú kedvezményeket kínál.


Focusrite Scarlett 4i4 (3rd Gen) specifikáció

4-csatornás USB interfész/hangkártya, 192kHz 24bit maximális mintavételezési frekvencia, AIR funkció, továbbfejlesztett dinamikájú Scarlett mikrofon előfok
A két legjobb teljesítményt nyújtó előfok, amit a Scarlett termékcsalád valaha látott, immáron választható ’Air’ funkcióval ellátva, ami fényesebb és nyitottabb hangzás biztosít a felvételeknél
Két szimmetrikus bemenet, ami képes szintetizátor, dobgép vagy bármilyen vonalszintű eszköz csatlakoztatására
Két magas kivezérlési tartalékkal rendelkező bemenet, gitár vagy basszusgitár csatlakoztatásához
Négy szimmetrikus kimenet monitorozáshoz, vagy jelek kiküldésére effektpedálokra, vagy outboard eszközökre
A nagy teljesítményű konverterek lehetővé teszik az akár 24-bit/192 kHz-es mintavételezéssel való felvételt, illetve keverést
A gyorsindító eszközzel most még könnyebb kezelni, mint eddig
Csatlakozás: USB-C
Protokol: USB 2.0
Kialakítás: asztali
Egyidejű I/O: 4
Mintavétel: 24-bit/192 kHz
Előfokok száma: 2
Fantomtáp: van
Csillapítás: 2
Hangszer bemenet: 2
Vonal bemenet: 4
Analóg kimenet: 4
Fejhallgató kimenet: 1
Loopback: van
MIDI I/O: van
Bus táp: van
Szoftvercsomag: Ableton Live Lite, Pro Tools | First Focusrite Creative Pack, Ingyenes 3 hónapos Splice Sounds tagság, új regisztráció esetén, Focusrite Red 2 & 3 plug-in sorozat, 1 db szabadon választható XLN Audio Addictive Keys csomag, Softube Time & Tone csomag, Belépés a Focusrite Plug-in Collective-be
99 900 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Raktárkészlet
1 db
Cikkszám
263078
Webáruház készítés