HeadRush FRFR-108 aktív hangfal

Raktárkészlet: 1 db
HeadRush FRFR-108 aktív hangfal
HeadRush FRFR-108 aktív hangfal
HeadRush FRFR-108 aktív hangfal
HeadRush FRFR-108 aktív hangfal
124 900 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek
Szélessávú, lineáris hangátvitelű aktív hangfal 2000 W teljesítménnyel, robusztus kialakítású kétutas rendszer 8”-os mélyhangszóróval, 2 csatornás bemeneti szekcióval, teljes körű kezelőszervekkel és felfogatási lehetőségekkel biztosítja a zenészek számára azt a lehengerlő hangzást, amit mindig is kerestek.
A HeadRush eddig is innovatív megoldásokat kínált a gitárosok számára, a legkorszerűbb szolgáltatásokkal felszerelt, töretlenül fejlődő HeadRush Pedalboard számára elkészítette az ideális kiegészítő aktív hangfalat FRFR-108 néven. Ez a rendszer kiszolgálja a legkritikusabb zenészek igényeit is, köszönhetően a ki- és bemeneti szekció sokszínűségének, a hangszín finomhangolási lehetőségeinek és a letaglózó 2000 W teljesítményű végerősítőnek. A rendkívül erőteljes felépítésű hangfal egy kétutas rendszer, 8” átmérőjű mélyhangszóróval.
Az FRFR-108 legfontosabb tulajdonsága az, hogy kivételes hangminőség és hangnyomás (SPL) szolgáltatására képes, így a zenét pontosan azzal a hangszínnel és azzal a tökéletes tisztasággal képes sugározni, amire a zenésznek szüksége van. Speciálisan finomhangolt 8”-es mélyhangszórója és kompressziós magashangszórója precíz, kompromisszumoktól mentes szélessávú hangzást biztosít, zavaró színező hatások nélkül-ez elengedhetetlen egy zenész számára, ha önkifejezésről van szó. Az FRFR-108 maximális leadott hangnyomása 129 dB SPL, frekvencia tartománya 52-22 kHz, kivételes teljesítménye megkérdőjelezhetetlen.
Ezeken a vonzó tulajdonságokon felül az FRFR-108 könnyű szállíthatósága is nagy előny, tömege csupán 8,6 kg. Trapéz alapú, így döntött pozícióban padlómonitorként, állványon pedig függőlegesen elhelyezve is használhatjuk. A hangszórókat egy teljes, perforált front rács védi meg a fizikai behatásoktól.
Jellemzők
Speciálisan finomhangolt 8”-es mélyhangszóró és kompressziós magashangszóró, precíz szélessávú hangzás, mesterséges elszínezés nélkül
2000W Peak teljesítmény (1000W RMS), kimagasló tisztaság és erő
(2) XLR/TRS (6,3mm) kombó csatlakozók független hangerő szabályzókkal, túlvezérlés indikátorral
LF hangszóró: 8” (203mm) 2,5” (65mm) magas hőmérsékletű hangtekercs
HF hangszóró: 1,4” (35mm) neodímium HF driver, precíziós hullámterelővel
Hangváltó frekvenciája: 2000Hz
Maximum SPL: 129dB peak, 126dB folyamatos (dB SPL @ 1 m)
Frekvencia érzékenység: 62 Hz – 20 kHz (±3dB)
Frekvencia tartomány: 52 Hz – 22 kHz (-10dB)
Tölcsér lesugárzása: 90° H x 60° V
Contour EQ kapcsoló: használatával könnyebben átszólhatunk gyengébb hangzású színpadi mixeken
Ground-Lift kapcsoló: nem kívánt zajok megszüntetésére olyan színpadokon, ahol probléma van a földeléssel
XLR kimenetén keresztül továbbíthatjuk a kikevert hangzást a frontkeverő felé, valamint továbbfűzhetjük másik FRFR-108 hangfalakra
Adatok
Raktárkészlet
1 db
Cikkszám
286668
Webáruház készítés