Adam Audio A7V két utas monitor

Adam Audio A7V két utas monitor
Adam Audio A7V két utas monitor
Adam Audio A7V két utas monitor
Adam Audio A7V két utas monitor
Adam Audio A7V két utas monitor
Adam Audio A7V két utas monitor

269 900 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek
Berlin, Németország (2022. április 7.) – Az ADAM Audio örömmel mutatja be az A sorozatot, a többszörösen díjnyertes és régóta legkelendőbb AX sorozat hangsugárzóinak utódját.

Az ADAM Audio A sorozat rendkívül pontos, transzparens hangot biztosít az összes monitornál, amelyek távolról és valós időben vezérelhetők. A sorozat öt különböző modellből áll. Az A4V, A7V, A44H, A77H és A8H tökéletesen alkalmazható bármilyen professzionális és otthoni stúdióban való használatra, és bevethetők broadcastre, fix telepítéshez, 3D-s, immerzív és otthoni audio környezetekhez egyaránt. Az olyan újítások, mint a forgatható HPS hullámvezető technológia, valamint a DSP-alapú helyiségkorrekció és hangosítás lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy a hangszórókat a szobájukhoz és a fülükhöz hangolják.

A kompakt, de nagy teljesítményű A4V a legalkalmasabb kisebb stúdiókörnyezetekhez, míg az A7V arra hivatott, hogy folytassa az ADAM leghíresebb monitorának, az A7X-nek a sikertörténetét. A másik három új hangsugárzóval az ADAM Audio új utat tör ebben az árkategóriában: Az A44H alacsony profilú alternatívát kínál az A7V-hez képest, miközben hasonló teljesítményű karakterisztikát hoz. A 19 hüvelyk szélességű A44H vízszintesen elhelyezhető akár egy szabványos rack polcon, vagy felszerelhető egy képernyő fölé, vagy alá is. Az A77X továbbfejlesztett utódja, az igazi háromutas A77H egy olyan hangsugárzó, amely a legújabb ADAM Audio technológiákat használja fel, hogy gazdag, kiterjedt és magával ragadó hangzást biztosítson. Az A sorozat csúcsa, az A8H is egy háromutas kialakítás, de egy kis formai újítással, amely rendkívül pontos és analitikus hangzást biztosít a kritikus hallgatási környezetekhez.

„Csapatunk évek óta dolgozik zárt ajtók mögött a 3. generációs A sorozat létrehozásán” – mondja Christian Hellinger, az ADAM Audio vezérigazgatója. „A legjobb mérnöki gyakorlatot, a modern anyagtechnológiát és a fejlett DSP-t alkalmaztuk az új A sorozatú stúdiómonitorok létrehozásához, amelyek lenyűgöző tisztaságot és alacsony torzítást kínálnak, új mély és közép hangszórókkal. és ami talán a legfontosabb végfelhasználóink számára: az A sorozatú hangsugárzókat úgy tervezték, hogy alkalmazkodjanak a változó követelményekhez, preferenciákhoz és környezetekhez.

Az A Control szoftver használatával korszerűsített szűrőket használhat közvetlenül egy beágyazott platformon belül, a monitorok felületi kezelőpanlején, ezzel könnyen kompenzálhatóvá téve a helyiségek akusztikai hiányosságait. Ez a beágyazott platform támogatja az iparág vezető, harmadik féltől származó Sonarworks szűrőit. A Sonarworks SoundID Reference és egy mérőmikrofon segítségével hangszóróit új helyiségekhez, vagy változó ízléshez kalibrálhatja. A frissíthető firmware lehetővé teszi a monitorok későbbi fejlesztését is, így az ügyfelek a kézhez vételt követően is kihasználhatják az ADAM Audio jövőbeli innovációit. A meghosszabbítot ötéves garanciális ajánlat és a jótállás utáni támogatás biztosítja, hogy ezek a monitorok még sok éven át a legjobb teljesítményt nyújtsák.”


Adam Audio A7V specifikáció
Aktív stúdió monitor, 7", 130W RMS
Kézzel készített, német precizitás
X-ART Tweeter forgatható HPS hullámvezetővel
7" mélysugárzó
Teljesítmény RMS: 110 W (mélysugárzó) + 20 W (magas hangszóró)
Frekvenciatartomány: 40 Hz és 45 kHz között
Maximális SPL hangszórónként (1 m-en): 105 dB SPL
AD átalakító: 24 bites
Mintavételezési: 96 kHz
Kijelző: Előlapi, többszínű LED
Audió bemenet: XLR, RCA
Vezérlők: Input Sensitivity, Level, Input Selection, Voicings, Room Adaption: Bass, Desk, Presence, Treble
Távvezérlés: szoftveren keresztül (ethernet csatlakozás)
Súly: 8,7 kg
Méretek (magasság x szélesség x mélység): 337 x 200 x 280 mm (13 1/4″ x 7 7/8″ x 11″)
Adatok
Cikkszám
296973
Webáruház készítés