Akai Professional MPK mini mk3 USB MIDI kontroller billentyűzet/pad kontroller

Raktárkészlet: 1 db
Akai Professional MPK mini mk3 USB MIDI kontroller billentyűzet/pad kontroller
Akai Professional MPK mini mk3 USB MIDI kontroller billentyűzet/pad kontroller
Akai Professional MPK mini mk3 USB MIDI kontroller billentyűzet/pad kontroller
Akai Professional MPK mini mk3 USB MIDI kontroller billentyűzet/pad kontroller
A világ legnépszerűbb billentyűs kontrollere visszatér egy produkciós csomaggal karöltve – ez az Akai Pro MPK mini mk3
A kezdők számára az MPK mini mk3 egy komplett csomagot alkot, amely mindent tartalmaz egy dal elkészítéséhez. A haladók számára az MPK mini mk3 egy igazi svájci bicska, minden olyan tulajdonsággal, amely megfelel a modern zenei kihívásoknak. Az MPK mini a kezdetektől fogva inspirálja producerek generációit, az mk3-as verzió az elődök bevált tulajdonságait egészíti rég várt lehetőségekkel. A sláger gyártás itt kezdődik!
Univerzális kompatibilitás
A készülékhez nem szükséges egyéb meghajtóprogram, a csatlakoztatás után azonnal felismeri PC/Mac rendszerünk. Az új OLED kijelzőn a fontos információk jelennek meg, úgymint a velocity és CC értékek, valamint a kiválasztott DAW mód – így zökkenőmentes együttműködést biztosítva minden ismert zenei produkciós alkalmazással.
Music Production Starter Kit - Teljes zenei produkciós melléklet az induláshoz
Az MPK mini mk3 mindent tartalmaz, amivel azonnal elkezdhetjük a zenekészítést. Az MPC Beats a legendás MPC munkamenetet alapul véve, széleskörű hangminta és virtuális hangszer gyűjteményével kecsegteti a felhasználót, emellett a gyártó jól ismert hangszerparkja (Hybrid, Mini Grand, Velvet) is a készülék tartozéka. A kreatív lehetőségek száma határtalan.
Új, 2. generációs billentyűk
Az új billentyűk az alapoktól kerültek kifejlesztésre, kategóriájában soha nem látott játékérzetet biztosítanak. Akár színpadi zongora vagy harsány szintetizátor van terítéken, az MPK mini mk3 a legjobbat hozza ki virtuális hangszereidből.
Az MPC padok ereje
Minden Akai Pro billentyűs kontroller elmaradhatatlan kellékei a legendás MPC padok – az MPK mini mk3 sem kivétel. A 8 pad egyenesen a csúcs MPC szériából érkezett – a bankokba rendezett, velocity-érzékeny, háttérvilágítással ellátott MPC padok precíz ujjdobolást tesznek lehetővé, még a legigényesebb felhasználó számára is.
A produkció teljes irányítása
Az MPK mini mk3 forgógombjai bármely hozzárendelhető funkciót képesek szabályozni, legyen szó akár szintetizátor-, keverő-, vagy effekt funkcióról.
A zenekészítés alappillérei
A Note Repeat, az arpeggiátor és a joystick már jól ismert MPK mini hozzávalók, ezek az mk3 esetében is a készülék részei. Akár egy ötlet kivitelezéséhez, akár egy folyamat tökéletesítéséhez használnád őket, semmi nem szab gátat az intuitív szerkesztésnek.
MPC Beats szoftver
Az MPK mini mk3 egy teljes funkcionalitású DAW szoftvert is tartalmaz, ez pedig az MPC Beats. Az MPC Beats egy teljes funkcionalitású zenekészítő szoftver melynek alapja a legendás MPC munkamenet. A telepítés után azonnal kezdetét veheti az ütemkészítés. Remixeld a mellékelt számok egyikét, vagy indíts a trap, dance, pop és egyéb sablonok valamelyikével. A szoftverhez 2GB hangkönyvtár tartozik, melyben a hangminták és loopok mellett virtuális hangszerek is helyet kaptak. Több, mint 80 audio effekt segítségével manipulálhatod a hangzást, ezen felül teljes kompatibilitást nyújt VST/AU szintéren. Hangszerek és vokál felvételéhez 2 sztereó audio sáv áll rendelkezésre. Az MPC Beats-hez is elérhető számos kiegészítő hangminta-gyűjtemény, top előadók és sound designerek által fémjelezve, mint pl. Araab Muzik; Motif Alumni, MSX Audio és F9 Instruments. A készletek a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelnek, ezáltal a „rádió-kész” hangzás már nem csak a drága stúdiók privilégiuma.
Jellemzők
25 újratervezett mini billentyű, páratlan dinamikával és precíz artikulációval
Briliáns OLED kijelző az azonnali paraméter visszajelzéshez
8 MPC performance pad, legendás Note Repeat és Full Level funkciókkal, bankokba rendezve
8 végtelenített forgógomb
4-irányú joystick pitch- és modulációs vezérléshez
USB kapcsolat, meghajtóprogram nem szükséges
Beépített arpeggiátor
Sustain pedál bemenet
Tartós, ellenálló kialakítás
Komplett zenei produkciós programcsomag: MPC Beats, AIR Hybrid, Mini Grand és Velvet virtuális hangszerek
Méretek: 318 x 181 x 44 mm
Tömeg: 0,75 kg
38 900 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Raktárkészlet
1 db
Cikkszám
511085
Webáruház készítés