VOX VT40X VET technológiás modellező gitárkombó

Raktárkészlet: 1 db
VOX VT40X VET technológiás modellező gitárkombó
Vox VT40X VET technológiás 40W modellező gitárerősítő. Az erősítő és az effekt beállításával hozza létre saját hangzását! A VOX VTX sorozata új alapokra helyezi az erősítő modellezést!
A VET (Virtual Elements Technology) technológiának köszönhetően valóban fantasztikus hangminőség
Valvetronix elektroncsöves előerősítők, többfokozatú erősítő áramkörök
Hibrid digitális és analóg végerősítő
Kiváló hangminőséget eredményező DSP rendszer
Különleges formavilág, a kialakításnak köszönhető zengő hangzás
Tone Room editor/librarian szoftver segítségével könnyen beállíthatók az erősítők és az effektek
11 valósághű erősítő modell (A Tone Room szoftver használatakor 20)
13 kiváló minőségű effekt
33 preset program (A Tone Room szoftver használatakor 60), például híres gitárosok nevével fémjezett hangszínekA külön megvásárolható VFS5 lábkapcsolóval játék közben is könnyen átkapcsolhat
A 2001-ben megjelent VOX Valvetronix sorozat evolúciója folytatódik, ennek következő lépcsője a fejlett modellezési technológia az egyedülálló Valve Reactor áramkör kombinálása, amely leképezi a csőves erősítők működési jellemzőit.
A legújabb VT20X/VT40X/VT100X új modellező motorjának köszönhetően a hangok jobbak, mint bármikor! A VET (Virtual Element Technology) segítségével, amely modellezi az elektronikus alkatrészeket és az egyes áramköröket, a VTX erősítők a mai napig a legpontosabb és legvalóságosabb hangzásokat állítják elő. Ezeket az új erősítőket is többfokozatú Valvetronix csöves előfok jellemzi. Az analóg áramkörű előfoknak köszönhetően a vákuumcsöves erősítőket jellemző tónusú finom hangzás jön létre. Az áramköri kialakítás mellett, a VTX erősítők ütőkártyája a zárt doboz, és a különleges kialakítású bass-reflex nyílás, mely lenyűgözően zengő hangot eredményez. A korábbi modellező erősítőkhöz képest jelentős továbblépés az új VOX Tone Room szerkesztő szoftver, melynek segítségével könnyedén megváltoztathatja a már meglévő erősítő és effekt beállításokat, vagy teljesen újakat hozhat létre!
A VET (Virtual Elements Technology) technológiának köszönhetően valóban fantasztikus hangminőség
Az eredeti erősítők kimeneti hangjának egyszerű modellezése helyett, a VET (Virtual Elements Technology) segítségével közvetlenül az alkatrészek és az áramkörök modellezése történik. A VET tökéletesen reprodukálja az eredeti erősítő jellemzőit.
Valvetronix elektroncsöves előerősítők, multi-stage erősítő áramkörök
A VOX Valvetronix sorozat egyesíti a legmodernebb digitális technológia, a hagyományos analóg áramkörök, és a valódi vákuum csöves áramkörök minden előnyét. A VT20X/VT40X/VT100X Valvetronix előfoka többfokozatú előerősítő áramkörből áll. Az áramkör pontosan reprodukálja a klasszikus csöves erősítők jellegzetes torzítását, gyors reagálását és hangszínbeli jellemzőit, ez kizárólag digitális technológiával egyszerűen lehetetlen.
Hibrid digitális és analóg végerősítő
A végerősítő rész egy valódi analóg áramkör, és egy kiváló minőségű digitális erősítő ötvözete. Az analóg áramkör hűen reprodukálja az A és AB osztály közötti hangzás különbséget, az effekt torzítását, és a vákuum csövek dinamikus válaszának változását. Mindezek a paraméterek kívánság szerint beállíthatók, annek köszönhetően a hang és az erősítő teljes mértékben testreszabható.
Kiváló hangminőséget eredményező DSP rendszer
A DSP továbbfejlesztésével jelentősen javult az erősítő modellek hang minősége. Az amúgy is kiváló DSP feljavítása - a mintavételezési tartomány növelése és az egyes erősítő modellek hangjának tökéletesítése mellett - a hang karakterét meghatározó effektek minőségének javulását is lehetővé tette.
Különleges formavilág, a kialakításnak köszönhető zengő hangzás
A teljesen zárt kialakítás és a különleges tervezésű bass-reflex nyílás kombinációja káros rezonanciáktól mentes, átütő, mélyhangokkal telített hangzást eredményez. Ezek az erősítők – méretük meghazuttolásával – lenyűgőző erővel képesek megszólalni.
Tone Room editor/librarian szoftver segítségével könnyen beállíthatók az erősítők és az effektek
A VT20X/VT40X/VT100X tipusok beállításához használhatja a Tone Room editor/librarian szoftvert is. A szokásos erősítő és effekt szerkesztés mellett, a szoftver lehetővé teszi a paraméterek olyan aprólékos beállítását is, mintha azt magán a készüléken végezné el. Az álom hangszín beállítása után mentést végezhet, akár három erősítő, iletve effekt beállítást is eltárolhat, ezeket később az erősítőn belül is megváltoztathatja. A világszerte VT20X/VT40X/VT100X erősítőt használók erősítő és effekt beállításaikat feltölthetik a világhálóra és ezek a Tone Room segítségével bármikor letölthetők. A Windows és Mac verziók mellett a Tone Room iOS és Android eszközökön is használható.
11 valósághű erősítő modell (A Tone Room szoftver használatakor 20)
A Valvetronix sorozattól örökölt modellezési technológia a különféle erősítő hangok teljes skáláját kínálja. A gitárosok által használt, legkeresettebb csöves erősítők hangzásaiból, beleértve a ritka vintage erősítőket és drága boutique erősítőket is, 11 (az editor/librarian szoftver használatakor 20) féle erősítő modell áll rendelkezésre. A kínálatban a legújabb high-gain erősítők is szerepelnek, így bármilyen technikához vagy műfajhoz tetszés szerint választhat.
13 kiváló minőségű effekt
Az effekt használata a hangzás kialakításakor elengedhetetlen. A VT20X/VT40X/VT100X négy, az erősítő egység elé elhelyezhető torzítót és dinamika effektet, négy térhatást fokozó, azaz Flanger és Delay effektet, és négy Reverb-et, így összesen 12 beépített effektet tartalmaz. A zajcsökkentővel együtt egyidőben akár négy effektet is használhat. Az effektek több paramétere változtatható, így szabadon beállíthatja a kívánt hangot. A Tap gomb megkönnyíti a késleltetési idő vagy a modulációs sebesség meghatározását.
33 preset program (A Tone Room szoftver használatakor 60), például híres gitárosok nevével fémjezett hangszínek
33 preset program (A Tone Room szoftver használatakor 60) segítségével a VT20X/VT40X/VT100X minden képessége kihasználható. Az előre elkészített beállítások között számtalan híres gitáros nevével fémjelzett program is található, ezek gyors betöltése után teljesen élethű gitárhangzással játszhatja el kedvenc dalait. Természetesen ezek a programok is szerkeszthetők, és a saját hangzások akár nyolc memóriahelyre is eltárolhatók.
A külön megvásárolható VFS5 lábkapcsolóval játék közben is könnyen átkapcsolhat
A külön megvásárolható VFS5 lábkapcsoló segítségével nemcsak a programokat kapcsolhatja át, hanem be- és kikapcsolhatja az effekteket vagy lábbal elvégezheti a Speed, illetve Tap beállításokat, ezáltal élőben is tetszés szerint alakíthatja, változtathatja a hangzást.
119 900 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Raktárkészlet
1 db
Cikkszám
948424
Webáruház készítés